Liike- ja huoneistoremontti

Huoneistoremontit osaavasti Pääkaupunkiseudulla

Remontoimme myös liiketilat edustaviksi

Rakennus- ja remonttiliike Ahdex Oy toteuttaa kattavasti kaikki rakennus- ja remonttipalvelut kotiin, taloyhtiöihin ja liiketiloihin. Meiltä onnistuvat keittiö- ja kylpyhuonetilojen lisäksi myös muiden huonetilojen kokonaisvaltaiset saneeraukset aina purkutöistä maalaustöihin ja lattia-asennuksiin. Huoneistoremontteja voidaan toteuttaa erilaisina osatoteutuksina, mutta järkevintä – usein myös kustannustehokkainta on suorittaa läpi kodin tapahtuva saneeraus kerralla. Ammattilaisina vastaamme mielellämme kaikkiin rakennus- ja remonttiurakoihin liittyviin kysymyksiisi ja halutessasi voimme laatia sinulle myös tarjouksen tarvitsemistasi töistä.

Kokonaisvaltaiset rakennus- ja remonttipalvelut pääkaupunkiseudulla

Olemme monipuolisesti palveleva, kotimainen toimija, joka tunnetaan niin hyvästä palvelustaan kuin laadukkaasta työstäänkin. Meiltä voit tilata muun muassa seuraavat rakennus- ja remonttipalvelut:

  • keittiöremontit
  • kylpyhuoneremontit
  • kalusteasennukset
  • tapetoinnit ja paneloinnit
  • maalaustyöt
  • muuttorempat
  • laatoitukset
  • lattiatyöt
  • purkutyöt

Kysy rohkeasti myös muita isompia ja pienempiä töitä. Voimme varmasti olla avuksi!

Muut rakennus- ja remonttipalvelut

Teemme niin pienet kuin vaativatkin rakennus- ja remonttityöt asiakkaan tarpeen mukaan toteutettuna. Kaipaako esimeriksi terassisi uudistumista tai puuttuu sellainen kokonaan? Tuo meille ideasi – me toteutamme ne Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella. Soita tai laita viestiä!

Tutustu alla palveluihimme!

Keittiöremontit >>

Kaipaako keittiösi uutta nykyaikaista ilmettä? Toteutamme sinulle upean uuden keittiön, jossa on ihana laittaa ruokaa!

Märkätilojen remontit >>

Sekä kylpyhuoneremontit että saunaremontit kuuluvat myös repertuaariimme. Haluatko kiiltävät kaakelit ta uuden hienon suihkun? Ota yhteyttä!

Liike- ja Huoneistoremontit >>

Laitamme liiketilat ja kodit huippukuntoon. Kerro meille mitä tarvitset, me hoidamme homman!

Muut remontit:

Osaamisalaamme kuuluvat myös esimerkiksi erilaiset kalusteasennukset, tapetoinnit ja paneloinnit, muuttoremontit, laatoitukset, lattiatyöt ja purkutyöt.

Ahdex Oy palvelee alueilla:

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo

Helsingissä erityisesti: Kallio, Jätkäsaari, Töölö, Kamppi, Punavuori, Vallila, Ruoholahti, Sörnäinen, Eira, Kaivopuisto, Ullanlinna, Lauttasaari, Kruununhaka, Katajanokka

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi