Laadukas kylpyhuoneremontti

Unelmiesi kylpyhuoneremontti Pääkaupunkiseudulla

Kaipaako sauna- ja kylpyhuonetilasi perusteellista uusimista? Rakennus- ja remonttiliike Ahdex Oy toteuttaa märkätilaremontit ammattitaidolla. Kanssamme sauna- tai kylpyhuoneremontti Vantaan, Espoon ja Helsingin seudulla onnistuu helposti ja varmasti; olemme tehneet lukuisia urakoita, pienempiä ja isompia, niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihinkin pääkaupunkiseudulla. Teemme kaikki toteutukset yksilöllisesti sopimusten mukaan ja aikatauluja kunnioittaen. Tärkeintä sekä meille että asiakkaillemme on korkealaatuinen lopputulos, jossa kestävyys ja toimivuus yhdistyvät näyttävyyteen. Pyydä tarjous sauna- tai kylpyhuoneremontista – tehdään unelmistasi totta!

Oli kyseessä sitten Lauttasaari, Tapiola, Kallio tai Punavuori, teemme kylpyhuoneestasi lähiseudun parhaan timantin.

Teemme kaikki vaadittavat pintatyöt märkätiloissa, kuten:

  • lattia-asennukset
  • laatoitustyöt
  • maalaustyöt
  • kalusteasennukset, esimerkiksi lauteet, saniteettikalusteet ja kaapistot.

Tilaa sauna- tai kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta! Ahdex Oy toteuttaa juuri Sinun tarpeisiisi sopivan sauna- ja kylpyhuoneratkaisun Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Ota yhteyttä kokeneeseen toteuttajaan ja kerro, minkälaisesta kylpyhuoneesta haaveilet. Muista, että meiltä saat myös muita remonttipalveluja, kuten keittiöremontit sekä liiketila- ja huoneistoremontit.

Esimerkkikohde, jonka olemme toteuttaneet

Tutustu alla palveluihimme!

Keittiöremontit >>

Kaipaako keittiösi uutta nykyaikaista ilmettä? Toteutamme sinulle upean uuden keittiön, jossa on ihana laittaa ruokaa!

Märkätilojen remontit >>

Sekä kylpyhuoneremontit että saunaremontit kuuluvat myös repertuaariimme. Haluatko kiiltävät kaakelit ta uuden hienon suihkun? Ota yhteyttä!

Liike- ja Huoneistoremontit >>

Laitamme liiketilat ja kodit huippukuntoon. Kerro meille mitä tarvitset, me hoidamme homman!

Muut remontit:

Osaamisalaamme kuuluvat myös esimerkiksi erilaiset kalusteasennukset, tapetoinnit ja paneloinnit, muuttoremontit, laatoitukset, lattiatyöt ja purkutyöt.

Ahdex Oy palvelee alueilla:

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo

Helsingissä erityisesti: Kallio, Jätkäsaari, Töölö, Kamppi, Punavuori, Vallila, Ruoholahti, Sörnäinen, Eira, Kaivopuisto, Ullanlinna, Lauttasaari, Kruununhaka, Katajanokka

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi