Referenssit

Referenssit

Ahdex Oy – laatua rakennus- ja remonttitöihin

Tällä sivulla voit tutustua toteuttamiimme hankkeisiin. Teemme monipuoliset rakennus- ja remonttityöt Vantaan, Espoon ja Helsingin seudulla tinkimättömällä laadulla & ammattitaidolla. Tutustu kättemme jälkeen ja ota yhteyttä – liity sinäkin tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!

Luksusta kylpyhuoneeseen – Omakotitalo Helsingissä

Pariskunta Lauttasaaressa toivoi modernia ilmettä kylpyhuoneesensa. Ahdex Oy toteutti saunan ja suihkutilojen uusimisen upeaan nykyaikaiseen ilmeeseen. Pintamateriaalit uusittiin lempeän beigenvärisillä mattapintaisilla kaakeleilla ja suihkuksi valikoitui Tapwellin upean futuristinen mattamusta sadesuihku. Villeroy & Bochin nykyaikaiset Wc-Istuin ,hana ja lavuaari kruunasivat kokonaisuuden. Saunassa uusimme lauteet käyttämällä pintakäsiteltyä puuta, ja kokonaisuuden kruunaa Sawon upea tornikiuas.

Kerrostalon huoneistoremontti – Mannerheimintie 138, Meilahti

Nuori ostaja halusi täydellisen remontin juuri ostamalleen asunnolleen keskustassa. Vanhaa asuntoa ei ollut remontoitu vuosikymmeniin, ja tilasta haluttiin nykyaikainen, avara sekä valoisa. Ahdex Oy sai hoitaakseen koko huoneiston remontin alusta loppuun avaimet käteen -periaattella. Keittiöstä tehtiin valkoinen, moderni ja minimalistinen ja makuuhuoneen kaapit muuttuivat kiiltävänvalkoisiksi. Joka tapauksessa, lopputulos oli ihanan sädehtivä!

Huoneistoremontti – AS-Kiinteistöt

Ahdex on suorittanut monta lattiasta kattoon- remonttia AS-kiinteistöt- remonttifirmalle. Olemme remontoineet niin vastaostettuja asuntoja kuin vuokra-asuntojakin, ja voinee sanoa, että palaava asiakas on aina tyytyväinen asiakas.

Kampaamoremontti Qhair-ketjulle Helsingissä

Myös liiketilojen remontit kuuluvat osaamiseemme. Teimme kampaamoketju Qhairille kokonaisvaltaisen remontin, jossa uusimme kaikkien toimipisteiden ilmeen. Vaihtoon lähtivät niin pesupisteet, lattiat, myyntitiskit, peilit kuin pintamateriaalitkin. Kauniin valkoinen väri rentouttaa asiakkaita, ja saa rupattelemaan kampaajan kanssa tavallista pitempään.

QHair Runeberginkatu

QHair Malminrinne

Tutustu alla palveluihimme!

Keittiöremontit >>

Kaipaako keittiösi uutta nykyaikaista ilmettä? Toteutamme sinulle upean uuden keittiön, jossa on ihana laittaa ruokaa!

Märkätilojen remontit >>

Sekä kylpyhuoneremontit että saunaremontit kuuluvat myös repertuaariimme. Haluatko kiiltävät kaakelit ta uuden hienon suihkun? Ota yhteyttä!

Liike- ja Huoneistoremontit >>

Laitamme liiketilat ja kodit huippukuntoon. Kerro meille mitä tarvitset, me hoidamme homman!

Muut remontit:

Osaamisalaamme kuuluvat myös esimerkiksi erilaiset kalusteasennukset, tapetoinnit ja paneloinnit, muuttoremontit, laatoitukset, lattiatyöt ja purkutyöt.

Ahdex Oy palvelee alueilla:

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo

Helsingissä erityisesti: Kallio, Jätkäsaari, Töölö, Kamppi, Punavuori, Vallila, Ruoholahti, Sörnäinen, Eira, Kaivopuisto, Ullanlinna, Lauttasaari, Kruununhaka, Katajanokka

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi